تاریخ : چهارشنبه 3 مرداد 1397
کد 1944

مقاله برتر ماه ژوئن 2018 در گروههای علوم پایه انتخاب شد.

نویسنده مسئول مقاله: جناب آقای دکتربهمن یوسفی
گروه آموزشی:بیوشیمی
مقاله برتر ما :ژوئن

DNA Repair (Amst). 2018 Jun - Jul;66-67:30-41.

Cross-regulation between Notch signaling pathway and miRNA machinery in cancer.

Majidinia M1, Darband SG2, Kaviani M3, Nabavi SM4, Jahanban-Esfahlan R5, Yousefi B6.

1-Solid Tumor Research Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran.
2-Danesh PeyHadi Co., Health Technology Development Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran.
3-School of Nutrition and Dietetics, Acadia University, Wolfville, Nova Scotia, Canada.
4-Applied Biotechnology Research Center, Baqiyatallah University of Medical Sciences, Tehran, Iran.
5-Applied Biotechnology Research Center, Baqiyatallah University of Medical Sciences, Tehran, Iran; Students Research Committee, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.
6-Physical Medicine and Rehabilitation Research Center, Aging Research Institute, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran; Immunology Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

• در چهارشنبه 3 مرداد 1397
  • در 1397/05/03