• تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۵
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 765
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آشنایی با روشهای تحلیل آزمایشات با هدف بهینه سازی فرمولاسیون تولید مواد غذایی

...

برگزاری کارگاه آشنایی با روشهای تحلیل آزمایشات با هدف بهینه سازی فرمولاسیون تولید مواد غذایی

در راستای برگزاری کارگاههای توانمند سازی در فناوری و نوآوری، دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذيه وعلوم غذايي کارگاه دو روزه تحت عنوان: آشنایی با روشهای تحلیل آزمایشات با هدف بهینه سازی فرمولاسیون تولید مواد غذایی"  در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخه اول و دوم آذر ساعت 14-30/8 را در محل سايت کارشناسي ارشد دانشکده برگزار خواهد نمود. شرکت در کارگاه رایگان بوده و علاقمندان جهت ثبت نام اولیه به سایت مرکز توسعه و هماهنگی پژوهشی (RDCC ) دانشگاه به آدرس زير:

http://pformsaz.tbzmed.ac.ir/forms/center/abanfanavari.aspx


مراجعه و یا با شماره تلفن 3و33357580 داخلی 404 (آقای رضایی کارشناس پژوهش دانشکده ) تماس گیرند
  • کد خبر : 33210