تاریخ : پنجشنبه 27 آبان 1395
کد 1325

برگزاری کارگاه آشنایی با روشهای تحلیل آزمایشات با هدف بهینه سازی فرمولاسیون تولید مواد غذایی

...

در راستای برگزاری کارگاههای توانمند سازی در فناوری و نوآوری، دفتر ارتباط با صنعت دانشکده تغذيه وعلوم غذايي کارگاه دو روزه تحت عنوان: آشنایی با روشهای تحلیل آزمایشات با هدف بهینه سازی فرمولاسیون تولید مواد غذایی"  در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخه اول و دوم آذر ساعت 14-30/8 را در محل سايت کارشناسي ارشد دانشکده برگزار خواهد نمود. شرکت در کارگاه رایگان بوده و علاقمندان جهت ثبت نام اولیه به سایت مرکز توسعه و هماهنگی پژوهشی (RDCC ) دانشگاه به آدرس زير:

http://pformsaz.tbzmed.ac.ir/forms/center/abanfanavari.aspx


مراجعه و یا با شماره تلفن 3و33357580 داخلی 404 (آقای رضایی کارشناس پژوهش دانشکده ) تماس گیرند