تاریخ : يکشنبه 28 آذر 1395

ره آورد سفر آقای دکتر حجت حسین پورفیضی

اینجانب دکتر حجت حسین پورفیضی به اتفاق چهار نفر از جراحان ستون فقرات از شهرهای تهران – مشهد- یزد در Interaction Meeting تحت عنوان Current concepts and challenges in Spinal Deformity  که در شهر مادرید اسپانیا  20-21 october 2016  تشکیل شده بود شرکت کردیم.

میتینگ بصورت Small groupdiscussion بود و هر کشوری دور یک میزگرد تحت نظارت یک نفر از اعضای علمی مستقر شده بودند. مباحث مختلف چالشی انحرافات ستون فقرات بصورتStudyCase و عناوین مختلف بصورت سخنرانی مطرح شدند.

پس از مطرح شدن Case هر گروه با هم مباحثه می کردند.و نتیجه بحث را یکی از اعضای گروه برای جمع بیان می کرد. سپس نتیجه نهایی و اقدام انجام شده برای بیمار توسط مطرح کننده Case بصورت مصور نشان داده می شد . عناوین مباحث تجربی انتخاب شده بودند و در بردارنده مشکلات رایج انحرافات ستون فقرات بود.در مجموع میتینگ بسیار آموزنده و مفیدی بود.

• در يکشنبه 28 آذر 1395
  • در 1395/09/28