تاریخ : شنبه 3 تير 1396

ره آورد سفر دکتر فهیمه کاظمی راشد

انجمن ارولوژی اطفال اروپا اجتماع رسمی ارولوژیستهای اطفال کشورهای عضو شینگن و کشور انگلستان می باشد. این ارگان از سال 2003 بصورت رسمی سالانه یک کنفرانس تخصصی و قبل از ان بفاصل مختلف در زمینه تمام مباحث تخصصی ارولوژی اطفال برگزار می نماید. در کنار این مباحث تخصصی بصورت ضمنی گاهی کارگاههای روش تحقیق نیز برگزار می شود . مباحث تخصصی ارولوژی اطفال با توجه به اینکه معمولاً در یک سال اصلی (main hall) برگزار می شود از طرف تمام شرکت کنندگان مورد استقبال قرار گرفته و مورد استفاده نیز می باشد .برای گروه بندی موضوعات و مقالات ارائه شده بجای مکان از زمان استفاده می شود . با این ترتیب این کنگره در چهار روز از تاریخ 19 تا 22 April در مرکز کاتولونیای بارسلون برگزارشد. کنگره در روز اول به مباحث Basic و روز دوم به اختلالات مثانه ، اختصاص داشت و در روزهای سوم و چهارم به اختلالات کلیه و موارد دیگری چون اندرولوژی و غیره  اختصاص داشت. اینجانب در تاریخ 19April عازم بارسلون شدم در روز بیست در main hall جهت ارائه پوستر و سخنرانی حضور یافتم .در روزهای بعد بیشتر در ارتباط با موضوعهای انتخابی اکستروفی و واژینوپلاستی در کنفرانس شرکت کردم.

• در شنبه 3 تير 1396
  • در 1396/04/03