تاریخ : دوشنبه 7 بهمن 1398
کد 2088
برگزاری سومین روز آزمون سمیولوژی

سومین روز آزمون سمیولوژی مورخه 6 بهمن ماه 1398 با حضور 49 نفر از دانشجویان پزشکی مقطع فیزیوپاتولوژی ورودی مهر 95، در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در مرکز آموزش، پژوهش و سنجش مهارتهای بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد. آزمون با نظارت جناب آقای دکتر خوش باطن راس ساعت 8 آغاز و ساعت 16:30 اتمام یافت.
این آزمون به صورت آسکی در 10 ایستگاه عملی برگزار شد و مهارتهای عملی دانشجویان بر روی مولاژ و بیمارنما سنجش شد. این در حالی بود که دانشجویان قبل از آزمون در کارگاه های آموزش سمیولوژی شرکت کرده و مهارت های لازم را کسب نموده بودند.
گفتنی است اولین و دومین روز این آزمون در تاریخ 26 و 28 دی ماه برگزار شده است.
این آزمون در مورخه 7 و 17 بهمن ماه نیز برگزار خواهد شد.

• توسط جواد گلی
  • در 1398/11/07