از رتبه های برتر آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی سال 1402 دانشگاه علوم پزشکی تبریز تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی تبریز،مراسم تجلیل از رتبه های برتر آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی توسط دانشکده پزشکی تبریز روز پنج شنبه مورخ هجدهم آبان ماه در باشگاه اساتید و کارمندان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد. این مراسم با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، مدیران گروههای آموزشی به همراه رتبه آوران و با حضور رزیدنتهای جدیدالورود برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر داریوش سوادی اسکوئی - رئیس دانشکده پزشکی تبریز- ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و میهمانان، افتخار آفرینی دستیاران این دانشگاه را در آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی تبریک گفت و افزود: «دستیاران باید علاوه بر مجهز شدن به دانش روز و داشتن توانمندیهای بالا، خود را آراسته به تعالیم اسلامی نموده و در هر حال اخلاق حرفه ای را رعایت نمایند. رئیس دانشکده پزشکی تبریز کسب رتبه برتر در آزمون دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی به ویژه ۷ دستیار برگزیده حائز رتبه های ۵ درصد و ۸ دستیار حائز رتبه های ۱۰ درصد و یک دستیار فوق تخصص حائز رتبه ۵ درصد را جزو افتخارات دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانست.
سپس دکتر علی جنتی – معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه – به نیابت از رئیس دانشگاه ضمن تبریک این موفقیت به دستیاران و خانواده های آنها گفت: «سرمایه های یک دانشگاه فقط اساتید و دانشجویان هستند. وی افزود در حوزه سلامت نیاز شدیدی برای تربیت نیروی تخصصی و فوق تخصصی برای آینده داریم».
حجت الاسلام والمسلمین دکتر خیری- مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز – نیز با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی و محکوم نمودن آن گفت:«دانشگاه باید علاوه بر پرورش استعداد ها و ترغیب به دانش افزایی به مسائل اجتماعی نیز توجه ویژه ای داشته باشد».
دکتر علی عابد الهی - معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز – ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای دستیاران درخواست تاسیس شورای صنفی برای این عزیزان داشت و بر توجه به حفظ سلامت جسمانی و روانی در کنار تحصیل و دانش اندوزی تاکید کرد.
دکتر کاظمی - رئیس مرکز تحقیقات فلسفه و تاریخ پزشکی – گفت: «افتخارآفرینان دانشگاه که به درجه فارغ التحصیلی نائل شده اند نباید دانشگاه و علم اندوزی را ترک کنند. وی افزود:«برای بیمارتان هویت قائل شوید و با آنها همدل باشید».
دکتر مهدی امیرنیا - معاون تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی تبریز – ضمن تشکر از دست اندرکاران تهیه برنامه گفت: «در مقایسه با سال گذشته ۸۰درصد پیشرفت در قبولی در رتبه ۵ درصد داشتیم که این امر را به فال نیک می گیریم. وی در ادامه از تلاشهای دستیاران،اساتید و مدیران گروههای آموزشی تشکر کرد.
در ادامه به رسم یادبود و پاسداشت به افتخارآفرینان این آزمون لوح تقدیر به همراه هدیه تقدیم گردید. همچنین از مدیران محترم گروههای رتبه آور با لوح تقدیر و تشویق درج در پرونده تجلیل گردید.
گفتنی است رئیس دانشکده پزشکی تبریز به گروههای آموزشی حائز رتبه های برتر، اعتبار آموزشی و کمک آموزشی به شرح زیر اختصاص داد:
✅گروه کودکان: دو نفر حائز رتبه های ۵ درصد و یک نفر حائز رتبه ۱۰ درصد دانشنامه تخصصی و یک نفر حائز رتبه ۵ درصد دانشنامه فوق تخصصی: مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال
✅گروه روانپزشکی :یک نفر حائز رتبه ۵ درصد و یک نفر حائز رتبه ۱۰ درصد دانشنامه تخصصی:مبلغ ۳۵۰ میلیون ریال
✅گروه پاتولوژی:یک نفر حائز رتبه ۵ درصد دانشنامه تخصصی: مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال
✅گروه رادیولوژی: یک نفر حائز رتبه ۵ درصد دانشنامه تخصصی: ۲۵۰ میلیون ریال
✅گروه ارولوژی: یک نفر حائز رتبه ۵ درصد دانشنامه تخصصی: ۲۵۰ میلیون ریال
✅گروه ارتوپدی: یک نفر حائز رتبه ۵ درصد و سه نفر حائز رتبه ۱۰ درصد دانشنامه تخصصی: ۸۰۰ میلیون ریال
✅گروه جراحی مغزو اعصاب: یک نفر حائز رتبه ۱۰ درصد دانشنامه تخصصی: ۲۵۰ میلیون ریال
✅گروه قلب و عروق: یک نفرحائز رتبه ۱۰ درصد دانشنامه تخصصی: ۲۵۰ میلیون ریال
✅گروه داخلی: یک نفر حائز رتبه ۱۰ درصد دانشنامه تخصصی: ۲۵۰ میلیون ریال
در حاشیه این مراسم مدیران محترم سه گروه آموزشی جراحی مغز و اعصاب ،ارولوژی و ارتوپدی به ترتیب جناب آقایان دکتر فیروز صالح پور، دکتر افشار زمردی و دکتر صادقپور که در طول دوران تصدی مدیریت این گروههای آموزشی نقش بسیار مهمی در موفقیت این دستیاران داشتند مورد تشویق با درج در پرونده قرار گرفتند و از جناب آقای دکتر علی مشکینی، سرکار خانم دکتر سکینه حاج ابراهیمی و جناب آقای اصغر علمی به عنوان مدیران جدید گروههای آموزشی ذکر شده تشکر و قدردانی گردید.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید