دسترسي آزمايشي به پايگاههاي الكترونيكي Global Health در زمينه بهداشت و سلامت و Nutrition and Food Science Database در زمينه تغذيه
Nutrition and Food Science Database
· لینک دسترسی:WWW.CABI.ORG/NUTRITION
· پایگاه الکترونیکی Nutrition and Food Science Database متعلق به انتشارات CABI محتوی بیش از یک میلیون رکورد اطلاعاتی از سال 1973 تاکنون می باشد و طی سال 2013 میلادی به تنهایی بیش از 73000 رکورد اطلاعاتی به آن افزوده گردیده است.
· 34200 مقاله تمام متن از طریق آن قابل دسترسی است و این تعداد به سرعت نیز در حال افزایش میباشد، نزدیک به 8000 مقاله تمام متن طی سال 2013 به آن افزوده شده است.
· مقالات تمام متن آن برگرفته از 646 عنوان ژورنال می باشد.
· تعداد کل ژورنالهای نمایه شده در آن 6800 عنوان ژورنال است.
· درصد بالایی از تعداد ژورنالهای قابل دسترس در این پایگاه تنها از طریق این پایگاه قابل دسترس می باشند.
· بروزرسانی اطلاعات در آن هفتگی است.
· این پایگاه الکترونیکی محتوی اخبار شامل آخرین یافته های علمی در حوزه علم تغذیه است.
· کاربران با استفاده از این پایگاه می توانند از تقویم رخدادها مانند کنفرانسهای بین المللی در موضوع تغذیه مطلع شوند.
· این پایگاه محتوی بیش از 150 CAB Review می باشد. CAB Reviews مقالات تمام متن داوری شده ای می باشند که توسط متخصصین بین المللی نوشته شده و به تحلیل موضوعات علمی روز می پردازند.
· اطلاعات موجود در این پایگاه از 103 کشور جهان است.
· پایگاه الکترونیکی NFSD اخیرا" به Platform جدید با قابلیتهای بسیار پیشرفته منتقل گردیده است. از امکانات آن جستجوهای آماده در زمینه موضوعات داغ روز است.
· این پایگاه موضوعات ذیل را پوشش می دهد:
Food products
Milk products; Sugar and sweeteners; Egg products; Fish products; Meat products; Fruit, vegetable and nut products; Cereal products; Processed foods; Beverages; Oils and fats; Additives; Functional foods and nutraceuticals.
Techniques and analysis
Analytical methods; Detection of minerals, vitamins, trace elements, protein, fat, carbohydrates; Proximate analysis; Clinical and physiological methods; Microbial detection.
Food technology
Fermentation and brewing; Food biotechnology; Enzyme and protein technology; Genetic engineering; Nanotechnology; Food engineering; Food processing; Fortification; Packaging; Food wastes.
Food science
Consumer and sensory science; Food microbiology including probiotics and prebiotics; Food chemistry and physics; Food composition and quality; Nutritive value; Food service; Food preservation & storage.
Food safety
Food contamination; Toxicology; Safety; Hygiene. HACCP; Risk assessment; Studies of microbial and chemical contaminants; Food preservation; Antimicrobials; Food handling; Hand washing; Foodborne diseases and Food poisoning.
Food economics
Policy; Food legislation; Food insecurity; Food supply; Trade; Marketing, Food aid, Food programs. |
Physiology and biochemistry
Appetite and food choice; Fasting, starvation; Digestion and absorption; hematology, blood values; Body composition and tissues; Vitamins; Enzymes and intermediary metabolism; Energy; Carbohydrates; Fiber; Protein, amino acids and nitrogen; Lipids; Ethanol; Antioxidants, phytochemicals; Minerals; Trace elements; Metabolism of water; Acid base equilibrium; Immunity; Intestinal microorganisms, prebiotics and probiotics.
Public health
Ethnicity, socioeconomics and demography; Lifestyle; Nutrition education and health promotion; Nutrient requirements; Community nutrition; Supplementary feeding, emergency feeding, food aid; Food security; Epidemiology; Dietary surveys and techniques; Food and nutrition policy; Pregnancy and reproduction; Breast feeding; Infants and children; Aging; Sports nutrition and supplements.
Clinical Nutrition
Dietetics; Malnutrition; Obesity; Nutrient deficiencies; Nutrient excesses; Food allergy and immunity; Food hypersensitivity and intolerance; Clinical nutrition; Trauma and critical care; Parenteral feeding; Enteral feeding; Therapeutic diets; Nutrient drug interactions; Chronic diseases including heart disease, cancer, allergies, diabetes, metabolic diseases; Infections |