تاریخ : پنجشنبه 22 آبان 1393

ره آورد سفر دکتر ربابه قرقره چی

"ره آورد سفر دکتر ربابه قرقره چی عضو هیئت علمی گروه کودکان از پنجاه و سومین کنگره اروپایی غدد کودکان"

پنجاه و سومین همایش سالانه انجمن اروپایی غدد کودکان که هر سال در یکی از کشورهای اروپایی برگزار می شود امسال از 18-20 سپتامبر در کشور ایرلند شمالی – شهر دوبلین برگزار شد. اینجانب در این همایش شرکت کردم. همایش در مرکز همایش ها واقع در مرکز شهر بود. همزمان در 8 سالن در زمینه های مختلف سخنرانی ها بر گزار شد. محور های سخنرانی در زمینه اختلالات رشد، متابولیسم استخوان، دیابت، اختلالات تیروئید و مشکلات بلوغ بود. راه کار های جدید در درمان چاقی های شدید کودکان(اقدامات طبی و جراحی) ارائه شد.

در این کنگره با پروفسورKatherin- Mandson   از مرکز تحقیقات مولکولی بیماری های متابولیک استخوان واقع در بیمارستان   shrinesدر شهر   Saint - Louis امریکا آشنا شدم. در مورد بیماران هیپو فسفاتازیا صحبت کردیم و قرار شد در مورد بررسی ژنتیکی موارد فوق با ما همکاری کنند.

• در پنجشنبه 22 آبان 1393
  • توسط سویل صدرالدینی