تاریخ : يکشنبه 24 آبان 1394

دکتر صمد اسلام جمال گلزاری

قطعه دهانی و راه هوایی آندوسکوپی

Integrated mouthpiece and airway for endoscopic procedures

در سالهای گذشته روش ها و تجهیزات بسیار زیادی برای تشخیص بیماری های گوارشی طراحی و مورد استفاده قرار گرفته است که یکی از مهمترین آنها آندوسکوپی می باشد. برای انجام آندوسکوپی قطعات مختلفی مورد استفاده متخصصان قرار می گیرد. یکی از مهمترین این قطعات، قطعه دهانی آندوسکوپی می باشد. قطعه دهانی، یک قطعه کوچک محافظ می باشد  که در بین دندان های بیمار قرار داده می شود. این کار باعث میشود که دندان های بیمار آسیبی نبیند و نیز دندان های بیمار به آندوسکوپ صدمه نزنند. بسته شدن راه هوایی در حین آندوسکوپی در بیماران بیدار با تنفس خودبخودی و همچنین در بیماران تحت بیهوشی یکی از خطراتی می باشد که ممکن است در حین آندوسکوپی رخ دهد. معمولاً فرد انجام دهنده آندوسکوپی به دلیل پوزیشن و شرایط خاص بیمار در استفاده از قطعه دهانی و راه هوایی با مشکل مواجه می گردد، لذا نیاز به راهکار یا وسیله ای می باشد که این مشکل را برطرف کند. امید است تا این اختراع با ترکیب  قطعه دهانی و راه هوایی ضمن کاهش بار کاری پرسنل و هزینه های انجام آندوسکوپی، نقش موثری در افزایش ایمنی بیماران در حین آندوسکوپی داشته باشد .

• در يکشنبه 24 آبان 1394
  • توسط سویل صدرالدینی