تاریخ : سه شنبه 25 مهر 1396

مقاله برتر ماه سپتامبر 2017 در گروه علوم پایه انتخاب شد.

نویسنده مسئول مقاله: جناب آقای دکترمحمود محامی اسکوئی
گروه آموزشی:انگل شناسی
مقاله برتر ماه:سپتامبر
Parasitology Research,September 2017, Volume 116, Issue 9, pp 2507–2515.

Cryptosporidium infection in children with cancer undergoing chemotherapy: how important is the prevention of opportunistic parasitic infections in patients with malignancies?

Berahmat R1,2, Mahami-Oskouei M3,4, Rezamand A1,5, Spotin A2, Aminisani N6, Ghoyounchi R2, Madadi S2.

1 Pediatric Health Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.
2Department of Parasitology and Mycology, Faculty of Medicine, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.
3 Pediatric Health Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran. mahamim@tbzmed.ac.ir.
4Department of Parasitology and Mycology, Faculty of Medicine, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran. mahamim@tbzmed.ac.ir.
5Department of Pediatrics, Faculty of Medicine, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.
6Department of Statistics and Epidemiology, Faculty of Health Sciences, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

IF= 2.329

• در سه شنبه 25 مهر 1396