تاریخ : چهارشنبه 3 مرداد 1397
کد 1945

مقاله برتر ماه ژوئن 2018 در گروههای علوم بالینی انتخاب شد.

نویسنده اول مقاله: جناب آقای دکترعطا محمودپور
گروه آموزشی:بیهوشی
مقاله برتر ماه:ژوئن
J Crit Care. 2018 Jun;45:128-132.

A pilot trial of l-carnitine in patients with traumatic brain injury: Effects on biomarkers of injury.

Mahmoodpoor A1, Shokouhi G2, Hamishehkar H3, Soleimanpour H4, Sanaie S5, Porhomayon J6, Rasouli F1, Nader ND7.

1-Dept. Anesthesiology Critical Care Medicine, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.
2-Dept. Neurosurgery, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.
3-Dept. Clinical Pharmacy, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.
4-Dept. Emergency Medicine, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.
5-Tuberculosis and Lung Disease Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Iran.
6-Dept. Anesthesiology, State University of New York at Buffalo, Buffalo, NY, USA.
7-Dept. Anesthesiology, State University of New York at Buffalo, Buffalo, NY, USA.

• در چهارشنبه 3 مرداد 1397
  • در 1397/05/03