تاریخ : چهارشنبه 11 مهر 1397
کد 1959

مقاله برتر ماه آگوست 2018 در گروههای علوم پایه انتخاب شد.

نویسنده مسئول مقاله: جناب آقای دکتربهمن یوسفی
مقاله برتر ماه:آگوست

Ageing Res Rev. 2018 Aug;45:33-52.

The multiple functions of melatonin in regenerative medicine.

Majidinia M1, Reiter RJ2, Shakouri SK3, Mohebbi I4, Rastegar M5, Kaviani M6, Darband SG7, Jahanban-Esfahlan R8, Nabavi SM9, Yousefi B10.

1-Solid Tumor Research Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran.

2-Department of Cellular and Structural Biology, The University of Texas Health Science Center, San Antonio, TX, USA.

3-Physical Medicine and Rehabilitation Research Center, Aging Research Institute, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

4-Department of Occupational Health, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran.

5-Regenerative Medicine Program, Department of Biochemistry and Medical Genetics, Max Rady College of Medicine, Rady Faculty of Health Sciences, University of Manitoba, Winnipeg, MB, Canada.

6-School of Nutrition and Dietetics, Acadia University, Wolfville, Nova Scotia, Canada.

7-Danesh PeyHadi Co., Health Technology Development Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran.

8-Drug Applied Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran; Students Research Committee, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

9-Applied Biotechnology Research Center, Baqiyatallah University of Medical Sciences, Tehran, Iran.

10-Stem Cell and Regenerative Medicine Institute, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

• در چهارشنبه 11 مهر 1397
  • در 1397/07/11