تاریخ : چهارشنبه 11 مهر 1397
کد 1960

مقاله برتر ماه آگوست 2018 در گروههای علوم بالینی انتخاب شد.

مقاله برتر ماه- گروههای بالینی

نویسنده مسئول مقاله: سرکارخانم دکترسروین سنایی
مقاله برتر ماه:آگوست

Pak J Med Sci. 2018 Jul-Aug;34(4):1019-1023.

Upper lip bite test for prediction of difficult airway: A systematic review.

Faramarzi E1, Soleimanpour H2, Khan ZH3, Mahmoodpoor A4, Sanaie S5.

1-Elnaz Faramrzi Assistant Professor, Liver and Gastrointestinal Disease Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

2-Hassan Soleimanpour Professor of Anesthesiology, Department of Emergency Medicine, Faculty of Medicine, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

3-Zahid Hussain Khan Professor of Anesthesiology, Department of Anesthesiology, Faculty of Medicine, Tehran University of Medical Sciences, Tehran, Iran.

4-Ata Mahmoodpoor Associate Professor of Anesthesiology, Fellowship of Critical Care Medicine, Department of Anesthesiology, Faculty of Medicine, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

5-Sarvin Sanaie Assistant Professor, Tuberculosis and Lung Disease Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

• در چهارشنبه 11 مهر 1397
  • در 1397/07/11