تاریخ : سه شنبه 15 آبان 1397
کد 1966

مقاله برتر ماه سپتامبر 2018 در گروههای علوم پایه انتخاب شد.

نویسنده مسئول مقاله: جناب آقای دکتربهمن یوسفی
مقاله برتر ماه:سپتامبر

DNA Repair (Amst). 2018 Sep;69:34-52.

DNA damage response and repair in colorectal cancer: Defects, regulation and therapeutic implications.

Mirza-Aghazadeh-Attari M1, Darband SG2, Kaviani M3, Mihanfar A4, AghazadehAttari J5, Yousefi B6, Majidinia M7.

1-Aging Research Institute, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran; Student Research Committee, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

2-DaneshPeyHadi Co., Health Technology Development Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran.

3-Schools of Nutrition and Dietetics, Acadia University, Wolfville, Nova Scotia, Canada.

4-Stem Cell and Regenerative Medicine Institute, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

5-Neurophysiology Research Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran.

6-Molecular Medicine Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran; Immunology Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

7-Solid Tumor Research Center, Urmia University of Medical Sciences, Urmia, Iran.

• در سه شنبه 15 آبان 1397
  • در 1397/08/15