تاریخ : چهارشنبه 21 فروردين 1398
کد 1997

مقاله برتر ماه فوریه 2019 در گروههای علوم بالینی انتخاب شد.

نویسنده اول مقاله: جناب آقای دکتر عطا محمودپور
مقاله برتر ماه: فوریه 2019

Nutr Clin Pract. 2019 Feb;34(1):156-162
Effect of a Probiotic Preparation on Ventilator-Associated Pneumonia in Critically Ill Patients Admitted to the Intensive Care Unit: A Prospective Double-Blind Randomized Controlled Trial.
Mahmoodpoor A1, Hamishehkar H2, Asghari R3, Abri R4, Shadvar K1, Sanaie S5.

1-Department of Anesthesiology, Fellowship of Critical Care Medicine, Evidence-Based Medicine Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

2-Department of Clinical Pharmacy, Faculty of Pharmacy, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

3-Anesthesiology Research Team, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

4-Department of Microbiology, Food and Drug Safety Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

5-Department of Nutrition, Tuberculosis and Lung Disease Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

• در 1398/01/21