تاریخ : يکشنبه 26 خرداد 1398
کد 2019

مقاله برتر ماه می 2019 در گروههای علوم پایه انتخاب شد.

نویسنده مسئول مقاله: جناب آقای دکترمهدی یوسفی
مقاله برتر ماه: می 2019

Expert Opin Ther Targets. 2019 May;23(5):447-456
Therapeutic approaches for targeting receptor tyrosine kinase like orphan receptor-1 in cancer cells.
Kamrani A1,2, Mehdizadeh A3,4, Ahmadi M5, Aghebati-Maleki L6,7, Yousefi M5,6.

1-a Aging Research Institute , Tabriz University of Medical Sciences , Tabriz , Iran.

2-b Student research committee , Tabriz University of Medical Sciences , Tabriz , Iran.

3-c Endocrine Research Center , Tabriz University of Medical Sciences , Tabriz , Iran.

4-d Comprehensive Health Lab , Tabriz University of Medical Sciences , Tabriz , Iran.

5-e Stem Cell Research Center , Tabriz University of Medical Sciences , Tabriz , Iran.

6-f Department of Immunology, School of Medicine , Tabriz University of Medical Sciences , Tabriz , Iran.

7-g Immunology Research Center , Tabriz University of Medical Sciences , Tabriz , Iran.

• در 1398/03/26