تاریخ : سه شنبه 21 آبان 1398
کد 2057

مقاله برتر ماه اکتبر 2019 در گروههای علوم پایه انتخاب شد.

مقاله برتر ماه- گروههای علوم پایه
نویسنده مسئوول مقاله: سرکارخانم دکتر لیلی عقبتی و جناب آقای دکتر مهدی یوسفی
گروه آموزشی:ایمونولوژی
مقاله برتر ماه:اکتبر

Biosens Bioelectron. 2019 Oct 1;142:111484.

Application of various optical and electrochemical aptasensors for detection of human prostate specific antigen: A review.
Ghorbani F1Abbaszadeh H2Dolatabadi JEN3Aghebati-Maleki L4Yousefi M5.

1-Stem Cell Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran; Student Research Committee, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

2-Student Research Committee, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

3-Drug Applied Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

4-Immunology Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran; Department of Immunology, Faculty of Medical Sciences, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran. Electronic address: leili_aghebati_maleki@yahoo.com.

5-Drug Applied Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran; Department of Immunology, Faculty of Medical Sciences, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran. Electronic address: Yousefime@tbzmed.ac.ir.

• در 1398/08/21