تاریخ : چهارشنبه 25 ارديبهشت 1398
کد 2014

مقاله برتر ماه آوریل 2019 در گروههای علوم پایه انتخاب شد.

نویسنده مسئول مقاله: جناب آقای دکترمهدی یوسفی  وسرکار خانم دکتر لیلی عاقبتی
مقاله برتر ماه: آوریل 2019

J Cell Physiol. 2019 Apr;234(4):5106-5116.
The imbalance of Th17/Treg axis involved in the pathogenesis of preeclampsia.
Eghbal-Fard S1,2, Yousefi M3,4, Heydarlou H3, Ahmadi M3, Taghavi S5, Movasaghpour A6, Jadidi-Niaragh F3,4, Yousefi B7, Dolati S4, Hojjat-Farsangi M8, Rikhtegar R4, Nouri M1, Aghebati-Maleki L9.

1-Stem Cell Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Ir Laboratory Medicine .

2-Student's Research Committee, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

3-Drug Applied Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

4-Aging Research Institute, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

5-Women's Reproductive Health Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

6-Hematology & Oncology Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

7-Department of Clinical Biochemistry and Laboratory Medicine, Faculty of Medicine, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran.

8-Department of Oncology-Pathology, Immune and Gene Therapy Lab, Cancer Center Karolinska (CCK), Karolinska University Hospital Solna and Karolinska Institute, Stockholm, Sweden.

9-Immunology Research Center, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran
.

• در 1398/02/25